RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poolia til TeleComputing

Sist oppdatert:
TeleComputing skal levere IT-tjenester til Poolia.
IT-selskapet TeleComputing melder at de skal levere IT-tjenester til Poolias virksomheter i Storbritannia. Outsourcingavtalen går over tre år og er et ledd i Poolias strategi om å fokusere på kjernevirksomheten.

- I Poolia gjennomfører vi vår strategi om fortsatt internasjonal vekst og vi har et stort behov for en fleksibel IT-løsning. Antall brukere, lokasjoner og tilhørende behov kan variere sterkt over tid. Det at vi kun betaler for det vi faktisk benytter gjør at vi står vel rustet ved konjunkturendringer. En annen stor fordel er at vi raskt kan etablere en IT infrastruktur i nye markeder uten tunge investeringer i teknologi og lokale ressurser, sier Mats Påhlson, finansdirektør i Poolia.

- Avtalen er en viktig bekreftelse på at TeleComputings fleksible «on demand»-tilbud er attraktivt selv for internasjonale selskaper. Vår forretningsmodell bygger på at vi raskt og fleksibelt skal levere riktig funksjonalitet uansett hvor våre kunder etablerer seg og at vi enkelt kan skalere opp og ned for å kunne levere nøyaktig det IT-behovet kundene har til enhver tid, sier konsernsjef André P. Løvestam i TeleComputing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere