*Nettavisen* Nyheter.

Popstjerner i superserie

STJERNELAG: Taylor Swift og P. Diddy gjester verdens mest sette TV-show, CSI. Foto: (CBS)

Verdens mest sette show gjestes av Taylor Swift og P. Diddy.

(SIDE2): I USA er Taylor Swift en av de mest populære popstjernene, men i Norge er det foreløpig musestille rundt den 19 år gamle ekskjæresten til Joe Jonas fra Disney-trioen Jonas Brothers. Nå kan dog nordmenn snart få se henne på norsk TV, via TVNorge.

- Henrykt over CSI
Den bestselgende artisten skal gjeste verdens mest sette serie, «CSI: Crime Scene Investigation», skriver 730.no.

Episoden med Taylor tar for seg etterforskningen av tre drap som har funnet sted på et motell i løpet av et år, og blondinen spiller motelleierens tenåringsdatter.

- Jeg er absolutt helt henrykt over CSI, jeg elsker alle rollefigurene, sier Swift til Just Jared.

- En av mine favoritter er Nick, og det var veldig kult å få gjøre alle scenene mine med ham. Uten å avsløre om jeg dør eller ikke, jeg måtte definitivt løpe med saks, noe som var interessant å filme. Det er min favorittserie, og jeg gleder meg så mye til å se episoden at jeg nesten ikke kan vente.

I USA vises den 5. mars på CBS.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

VIDEO:SE DIDDY GÅ FOR EMMY I EN AV SCENENE.

P. Diddy også med
Sean Combs alias P. Diddy gjester søsterserien «CSI: Miami» i neste uke. Musikkmogulen, som i 2001 spilte den fengslede mannen til Halle Berrys elskovssyke rollefigur i «Monster's Ball», har rollen som en mistenkt advokat i to episoder.

Ifølge CBS er det over 80 millioner mennesker som ser «CSI», noe som gjør den til verdens mest populære akkurat nå. Showet, som finner sted i Las Vegas, er produsert av Jerry Bruckheimer, mannen bak «Beverly Hills Cop», «Top Gun», «Pirates Of The Caribbean» og ikke minst «Coyote Ugly» med Tyra Banks. Serien er i sitt niende år og sesong.

I 2002 begynte «CSI: Miami», og to år senere startet spinoff-varianten «CSI: NY».

TAYLOR SWIFT:GARANTERER AT HUN ER JOMFRU.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.