RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Populært web-seminar

Sist oppdatert:
Interessen er stor for web-seminaret til Norsk Toppfotball. 19 klubber er foreløpig påmeldt til seminaret i Oslo tirsdag 22. august.

Norsk Toppfotball inviterer alle klubbene i Tippeligaen og Adeccoligaen til web-seminar med fokus på nyhetsinnhold, web-TV og organisering av nettarbeidet.

- Vi vil at klubbene skal bli mer bevisste på hva de presenterer for leserne sine. Det er kjempestor interesse for innholdet de forvalter. Vif.no hadde f.eks 110.000 unike brukere i juli, sier mediesjef i NTF Svein Graff.

På seminaret er også TV2 representert, og det blir evaluering av klubbsidene. I tillegg får klubbene et innblikk i hvilke muligheter som ligger i web-TV. Viking, Lillestrøm og Brann har vært med i et pilotprosjekt, og tilbyr i dag web-TV på sine sider. Rosenborg, Vålerenga, Sandefjord, Lyn og Stabæk har også egen web-TV tjeneste.

Sportssjef i TV2 Nettavisen Thomas Enger gjør opp status for fotballportalen fxt.no.

Det er fortsatt mulig å melde seg på kurset. Send en mail til mediesjef Svein Graff i NTF. (svein.graff@fotball.no )

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere