RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positiv Tandberg-sjef på oppdatering

Sist oppdatert:
Tandberg-sjef Andrew Miller er positiv til avslutningen på året. Det kom frem på teknologiselskapet midtkvartalsoppdatering
Tandberg hadde sin midtkvartalsoppdatering torsdag ettermiddag. På oppdateringen sa konsernsjef Andrew Miller i Tandberg at resultatene så langt i fjerde kvartal er veldig "oppmuntrende".

Det kom videre frem at alle regionene i Tandberg-systemet leverer i henhold til planen. I tillegg til dette ble det opplyst at selskapets nye SIP-produkter vil bli introdusert i første kvartal 2005. Dette er i henhold til planen

Tandberg vil lansere en helt ny produktlinje som gjør det mulig å følge videokonferansen gjennom bedriftenes brannmur. I dag er brannmurene problematiske for videokonferanseleverandørene.

Tandberg skriver i midtkvartalsoppdateringen at markedsforholdene nå er i klar bedring, med gode langsiktige utsikter.

Tandberg skriver videre at kunderesponsen på de nye nettverksproduktene, eller MXP-produktene, og de personlig produktene har blitt mottatt svært godt. Cisco-samarbeidet går også fortsatt godt.

- Selskapet er fokusert på effektiv drift. Tandberg avslutter en godt år på planen, med økende omsetningsmomentum og sterk kontantstrøm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere