RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive til Axis-Shield

Sist oppdatert:
Bioteknologiselskapet Axis-Shield kunne i dag melde om markedsføringsgodkjennelse på Diagnoseverktøyet Afinion i USA. Sjekk hva anlytikerne mener om aksjen her
Axis-Shield kunne i dag melde om at de endelig har fått markedsføringsgodkjennelse på diagnoseverktøyet Afinion i USA. iMarkedet.no har tatt en prat med to analytikere om deres syn på dagens nyhet og aksjen fremover.

Analytiker Erling Refsum i Nomura Securites i London har stor tro på aksjen fremover, og er fornøyd med dagens nyhet fra selskapet.

- Dette var flott gjort, sier han på telefon fra sitt kontor i London.

Refsum tror også på aksjen i tiden fremover.

- Jeg tror vi kan vente oss flere gode nyheter i tiden fremover, og at det kan bli flere oppstigninger, sier analytikeren i det japanske meglerhuset.

Han tror også Axis-Sjield vil fortsette med sakte, men sikker fremgang.

- Det går stadig fremover, litt av gangen. Sakte, men sikkert, fastslår Refsum.

Overrasket over oppgang

Erik Roland, analytiker i analyseselskapet Corporate Advice & Research, gleder deg i likhet med Refsum over dagens nyhet.

- Dette var en strålende nyhet, sier en glad og blid Roland.

Analytikeren er langt fra overrasket over dagens nyhet, men trodde ikke aksjekursen ville stige så mye som den har gjort til nå.

- Jeg er overrasket over at aksjen stiger såpass mye, selv om dette helt klart var en positiv nyhet, forteller han til iMarkedet.no

Han mener også det blir spennende å se hvem Axis-Shield velger som distributør for produktet.

- Vi vet at produktet holder mål, og det blir spennende å se hvor stort distribusjonsområdet blir, sier CAR-analytikeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere