RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive til Vizrt

Sist oppdatert:
DnB NOR Markets hever kursmålet i Vizrt og ser positive effekter for selskapet etter kjøpet av Adactus
Meglerhuset har besøkt Adactus hvor Vizrt har betalt 5 millioner kroner for inntil
30 prosent av selskapet. Vizrt ønsker å øke aktiviteten innen løsninger formobilenheter, som er et viktig marked for TV-stasjonene.

DnB NOR fremhever at Adactus tar opp kommersialisering av løsningen i forbindelse med NAB i april 2006. Målgruppen er i første omgang Vizrts amerikanske kunder som CNN og ESPN, og meglerhuset forventer en positiv effekt fra Adactus allerede fra andre halvår 2006.

Adactus demonstrerte løsningen på flere plattformer (Java og C++) for mobiltelefoner fra Nokia og SonyEricsson. Skjermen kan inkludere nyhetsticker, reklame og menyer.

Vizrt meldte i desember at de har inngått en intensjonsavtale om kjøpe svenske Ardendo for 23 millioner dollar. Ardendo er en programvareleverandør med integrerte løsninger for TV-industrien, og selskapet vil kunne utfylle Adactus på mobile løsninger, skriver DnB NOR i analysen.

Oppsummering
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 65 kroner (3 mnd)
Meglerhus: DnBNOR Markets
Dato: 11. januar 2006

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere