RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positive toner fra Tandberg

Sist oppdatert:
Videokonferanse- selskapet Tandberg og Andrew Miller kom med positive toner på sin midtkvartalspresentasjon onsdag ettermiddag. Sjekk saken her
Videokonferanseselskapet Tandberg var ute med guiding i sin midtkvartalsoppdatering til markedet onsdag ettermiddag. Her kom det frem at selskapet ser at utviklingen går på linje med forventningene.

Selskapet guider på et bedriftsmarked i USA som er på linje med forventningene. I Europa guides det på at den "irrasjonelle" prisingen selskapet tidligere har sett, har roet seg ned. I Asia melder selskapet om at markedene i Kina og Japan igjen er tilbake på sitt tidligere spor, etter å ha sporet delvis av i første kvartal.

Ellers trekker selskapets frem at det ventes videre vekst innen nettverksinfrastruktur, gjennom salg av MPS og Expressway. MXP-sluttbrukerløsninger selges nå som en innebygd del av Expresswayy-teknologien, noe som til bidra til å øke markedet med Cisco og Microsoft gjennom året, spår Tandberg i midtkvartalspresentasjonen.

Tandberg trekker også frem selskapets satsing på High Definition (HD) skjermteknologi. HD er nytting for høybredbåndsløsninger innen et bedriftsnettverk.

Tandber vil levere totalløsninger innen HD-markedet. Her trekkes frem MPX-sluttbruker løsninger, som vil leveres ffra første kvartal 2006. Kundedemonstrasjonene starter i 2005, melder Tandberg i sin midtkvartalsmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere