RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positivt for Zajic

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Bojan Zajic skadet seg på trening i forrige uke, men er allerede tilbake i full trening etter at testing viste at skaden ikke var så alvorlig som fryktet. Vi snakket med VIF-fysio Morten Johansen og fikk en oppdatering på siste ukes skader.

Vi meldte på fredag i forkant av treningskampen mot Nybergsund at Bojan Zajic, André Muri og Daniel Fredheim Holm alle var ute med skader. Zajic sin status var noe usikker, men testing har gitt positive tilbakemeldinger.

- Bojan var bedre enn vi fryktet og vi har fått positive signaler etter testing og sjekk av ankelen hans denne uken. Han er tilbake i trening for fullt på onsdag, sier Johansen til vif.no.

- Når det gjelder André har også han hatt positiv framgang, og jeg regner også med at han trener for fullt på onsdag.

På fredag trodde man også at Daniel Fredheim Holm skulle være tilbake i løpet av denne uken, men skaden ser ut til å sitte litt hardere enn antatt.

- Daniel trenger nok litt mer tid før han er tilbake for fullt. Det er ingenting alvorlig, men vi ønsker å være helt sikre på at han er helt frisk før han slippes løs for fullt, forklarer Johansen.

Moa også tilbake
Mohammed Abdellaoue spilte 78 minutter mot Nybergsund, men forlot kampen med en lårhøne. Det ser lyst ut også for han.

- Mohammed testes før onsdagens trening, men jeg regner med at han trener for fullt igjen allerede da, avslutter Johansen.Klikk her for å kjøpe sesongkort for 2008-sesongen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere