RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Posten bedret DnB-avtale

Sist oppdatert:
DnB NOR og Posten viderefører Postbankavtalen. Dermed har DnB Nor-sjef Svein Aaser fått på plass en viktig brikke i sin distribusjonsstrategi
- DnB NOR og Posten har inngått avtale om å tilby tjenestene til merkevaren Postbanken i Postens salgsnett fra 2006 til 2012. Dermed kan DnB NORs Postbankkunder fortsatt få utført banktjenester på postkontoret og gjennom Post i Butikk og landposttjenesten, heter det i en avtalen.

Avtalen som trer i kraft 1. januar 2006, er en videreføring av dagens avtale mellom DnB NOR og Posten, som utløper 31. desember 2005.

Tidligere har Posten truet DnB Nor om å si opp avtalen. Bakgrunnen var at Posten mente at Postbankavtalen ikke var gunstig for selskapet. Etter de siste forhandlingene er imidlertid avtalen forbedret.

- Dette er en forretningsmessig avtale. Det eneste vi vil si er at dette er en bedre avtale for oss enn den eksisterende avtalen, sier informasjonsdirektør Elisabeth H. Gjølme i Posten Norge til iMarkedet.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere