RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Posten deler ut til Ementor og Ergo

Sist oppdatert:
Posten har delt ut fem nye IKT-kontrakter. Ementor, KnowIT og ErgoGroup var vinnerne
Posten har tildelt fem nye IKT-kontrakter. Kontraktene er inngått etter en åpen anbudsprosess og går til Ementor, KnowIT og ErgoGroup, opplyser Posten i en melding.

Selskapet KnowIT har fått kontrakten for leveranse av et styringssystem for produksjon. Ementor er valgt til leverandør av et IKT-prosjekt innen kunde- og mottakerorientering.

ErgoGroup er valgt som tjenesteleverandør av tre prosjekter innen godshåndtering, verdikjedeintegrasjon og fortollingssystemer.

Kontraktene tegnes over fem år, og har en samlet verdi på 150 millioner kroner. Alle avtalene er innen divisjonen Logistikk.

- Kontraktene er tildelt etter en totalvurdering av økonomi, funksjonalitet og leveranse samt i hvor stor grad leveransen dekker Postens behov, skriver pressesjef i Posten, Birgitte Lund Nakken, i en melding.

De nye kontraktene består av til sammen 11 tidlige avtaler, som nå er slått sammen til fem større avtaler. Dette er i tråd med Postens løpende forretningsprosesser.

Posten bestemte i fjor at totalt 47 IKT- avtaler skal anbudsutsettes frem til 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere