RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Posten frykter flere trusselbrev

Oslo (NTB): Mandag samles ledelsen i Posten for å diskutere hvordan håndteringen av ambassadebrev skal foregå etter at to ansatte fredag ble lagt på isolat i forbindelse med et brev adressert til den israelske ambassaden.

Posten frykter at det kan være flere lignende brev i omløp.

- Vi kan ikke utelukke at det er flere slike brev i omløp. Det er våre ansatte som i første instans kommer i kontakt med brevene før de når mottakeren, og derfor må vi gjøre det vi kan for å sikre våre ansatte, sier informasjonssjef Jørn Michalsen i Posten til Aftenposten.no.

Brevet som ble oppdaget fredag, inneholdt skriftlige trusler rettet mot den israelske ambassaden. Truslene var skrevet på norsk, og var ifølge politiet direkte relatert til krigen i Gaza.

Folkehelseinstituttet har foreløpig konkludert med at brevet ikke var påført noen form for bakteriell smitte. Politiet tror det kan ha blitt påført en form for kjemisk eller organisk materiale. Eksperter har antydet at symptomene til de postansatte kan tyde på at brevene kan ha blitt påført en form for tåregass eller kløpulver. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere