RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Postiv guiding fra Visma

Sist oppdatert:
Visma-sjef Øysten Moan er ute med en positiv guiding for sin programvaredivisjon. Regnskapsdelen av selskapet sliter fortsatt med kostnadene i Statoil-prosjektet
Visma-sjef Øystein Moan vil som vanlig holde en midtkvartalsoppdatering på Alfred Bergs teknologiseminar. Seminaret starter i dag.

Ser bedring

I presentasjonsmaterialet heter det at Moan & Co. ser en bedring i forretningsklimaet i alle de nordiske landene.

Det er igjen programvaredivisjonen som ser ut til å gå mot et positivt kvartal. Moan skriver at den finske og svenske delen av Software-divisjonen vil levere et lovende andre halvår.

I Norge ventes både den offentlige- og private sektoren å være sterk innen programvare.

For Services-delen meldte Moan om at forretningen er tilbake på "track". Unntaket er den store avtalen med Statoils bensinstasjonskjede. Her er det fortsatt en sprekk i budsjettet i tredje kvartal, heter det i presentasjonsmaterialet.

Guidingen

Moans nye guiding for tredje kvartal er at juli og august var bedre enn i samme periode i fjor.

Hvis september også blir bedre enn i 2003, vil driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) i tredje kvartal bli høyere enn andre kvartal i år.

Moan guider videre på at, hvis september bli bedre enn i september 2003, vil EBITDA-margin i programvaredivisjonen i tredje kvartal bli bedre enn 20 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere