Potetgullmannen er tilbake

Audun og Potetgullmannen er blant gjensynene på Erlend og Steinjos aktuelle DVD «Slå på Ring- The Ultimate Collection».

30.11.06 08:43

(SIDE2): NRK-duoen Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen, alias Erlend og Steinjom, slapp onsdag DVD-en «Slå på Ring- The Ultimate Collection».

Den inneholder blant annet trailere fra filmer du neppe får sett på kino, plateanmeldelser med en rekke av Norges største kjendiser, Potetgullmannen, Killcop, Fotballmannnen, hjemmevideoer og Auduns «Been There done That» fra Påskenøttene på TV 2

Rart gjensyn
Steinjo synes det var rart å se igjen alt på DVD, og ble litt paff.

- Vi satt og så på den og tenkte:«hva er det vi har holdt på med?» Man blir helt paff, det er rart å ha jobbet så mye med det, så sitter man igjen med en liten boks og det er det vi har brukt de siste seks åra på. Ser DVD-en og tenker, ja, det var det, men vi er veldig stolt av det, sier Steinjo, og legger til:

- Vi hadde en barndomsdrøm om å bli pop-og rockestjerne, noe som ble realisert i Slå på Ring, det fikk vi oppleve i vårt eget univers.

Beste og verste
Steinjo synes det er vanskelig å trekke fram noe fra DVD-en, men påpeker at han aldri har hørt noen le så høyt og lenge som da Erlend la på det siste flaket på Potetgullmannen.

- Jeg fikk ikke puste og fikk utslett. Jeg kunne hatt stillongs, men hadde bare truse, forteller Steinjo om da de brukte 2.000 kroner på potetgull for å skape Potetgullmannen.

Det han imidlertid angrer mest på å ha gjort er filmtraileren «Bilitis». Da følte de at de hadde gått for langt.

- Men nå er den på DVD-en, så sånn er det, for evig og alltid, ler Steinjo.

Les mer om «Bilitis» og intervju med Steinjo og Erlend her.

Les anmeldelse her.

KONKURRANSE:

Her kan du vinne et eksemplar av «Slå på Ring- The Ultimate Collection». Alt du trenger å gjøre er å sende inn en begrunnelse på hvorfor akkurat du fortjener å få DVD-en i posten? (Husk å skrive navn og adresse)

Begrunnelse sender du her.

HTML EMBED

RELATERTE SAKER:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.