*Nettavisen* Nyheter.

Potter og dødstalismanene blir spill

EA lover mer action. Se traileren og de første bildene.

03.06.10 11:43

Kritikerne har ikke vært bare positive til EAs melking av «Harry Potter»-merkevaren. Den gode håndfullen med spill som er lansert til nå har fått alt fra to til fem øyne på terningen her i Spillmagasinet.

HTML EMBED

Salget har etter alt å dømme gått bra, og EA har annonsert spilllet basert på filmen «Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1». Eller «Harry Potter og dødstalismanene - del 1», som den heter på norsk.

Mer action

Til sammenligning med de tidligere spillene i serien, får «Harry Potter og Dødstalismanene - Del 1» mer fokus på action, og etterligner stilen i tredjepersons skytespill. Dette skal være mulig takket være den nye spillmotoren som sitter under panseret på «Harry Potter og Dødstalismanene».

Grepet er også gjort for å matche bokens actionorienterte innhold.

- Det siste «Harry Potter»-eventyret har gitt oss mulighet til å lage et mørkere og mer actionorientert spill enn tidligere. Vi tror vi lager et «Harry Potter»-spill som HD-konsollgenerasjonen kommer til å like, og sette pris på. Vi har utviklet ny teknologi spesielt for å vise magien som en mektig kraft. I dette spillet må spillerne bruke alle ferdighetene sine for å overleve, sier Jonathan Bunney, VP, Head of Production hos EA Bright Light, i en kommentar.

Se traileren til «Harry Potter og dødstalismanene - del 1»:

(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Foregår utenfor Galtvort

- For første gang foregår store deler av handlingen utenfor Galtvort. «Harry Potter og dødstalismanene - del 1» representerer en helt ny atmosfære i «Harry Potter»-spillene. Du er på flukt fra en horde med nådeløse fiender i ukjent territorium, langt borte fra de trygge omgivelsene på skolen, og du må hele tiden kjempe for å overleve, heter det i en pressemelding fra EA.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

EA lover dessuten et spill fullt av kamp og action. Harry Potter er på oppdrag for å ødelegge malacruxene til Voldemort og må slåss mot dødsetere og andre fiender. Som traileren over viser, møter spillerne også skapninger fra de foregående filmene, i tillegg til fiender Harry står overfor i den sjuende filmen.

«Harry Potter og dødstalismanene - del 1» utvikles til PC, PS3, Xbox 360, Wii og DS, og slippes i løpet av høsten.

De første bildene fra «Harry Potter og dødstalismanene - del 1»:

3332

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag