RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Potter og Noddy til dronningen

Sist oppdatert:
Dronning Elizabeth skal feire 80-årsdagen sin til sommeren. Det gjør hun med Harry Potter, bjørnen Paddington, Mary Poppins og 2000 barn.

(SIDE2:) Også Harry Potter-forfatter JK Rowling har takket ja til å komme i dronningens bursdag, skriver The Guardian.

Figurer fra populær barnelitteratur kommer, sammen med 2000 barn og deres foreldre til teselskap i Dronning Elizabeths hage 25. juni.

Invitasjonen til selskapet kan bli vunnet gjennom en nasjonal trekning. Og det er ikke mat av hvem som helst som skal fortæres på pikniken.

Celeber mat
Jamie Oliver skal stå for serveringen, meldes det.

- Dette skal være en feiring av britisk barnelitteratur, og vi håper at det vil inspirere barn til å lese mer, heter det fra Buckingham Palace.

Hvilke barn som kommer er ikke klart ennå, men Noddy, Kaptein Krok, Postmann Pat, Byggmester Bob skal allerede ha takket ja.

Voldemort ikke invitert
JK Rowling sier det på denne måten;

- Jeg kan ikke tenke meg noen bedre måte å feire Dronningens 80-årsdag. Harry og jeg gleder oss veldig, spesielt siden vi forstår at til tross for hans påståtte tilknytning til aristokratiet, så er ikke Lord Voldemort invitert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere