*Nettavisen* Nyheter.

PR-veteran slutter i Kreab

Kim Hannisdal slutter i Kreab AS. Han har vært lenge i byrået og går ut for å for å etablere sin egen virksomhet.

20.06.08 11:02

Det er en av veteranene i byrået som slutter når Kim Hannisdal nå etablerer egen virksomhet. Han var med fra tiden før selskapet, som den gang het Stayer, ble kjøpt av svenske Kreab for fire år siden.

Nå etablerer han seg med et enkeltmannsforetak som i all hovedsak skal drive PR-rådgivning rettet mot helsesektoren og legemiddelbransjen, bransjen Hannisdal har jobbet opp mot som rådgiver i Kreab.

- Jeg etablerer meg ikke som en konkurrent til Kreab. De siste årene har jeg i stor grad jobbet mye som en slags bedrift i bedriften og den jobben jeg har gjort kunne jeg like så gjerne gjort i et eget selskap, sier han og legger til at han kommer til å fortsette å samarbeide med Kreab på enkelte kunder.

I tillegg til at Hannisdal har hatt en selvstendig rolle i selskapet, men har også bidratt i å utvikle Kreabs PR-tjenester og arbeid med politisk betonte oppdrag.

Med sitt nyetablerte Hannisdal kommunikasjon vil han bistå kunder med tjenester innen PR, strategisk rådgivning, krisehåndtering og samfunns- og myndighetskontakt.

- Jeg har gått og frydet meg ved tanken på dette lenge. Til slutt syntes jeg at jeg måtte gjøre noe, rett og slett fordi jeg skylder oppdragene å legge all tilgjengelig inspirasjon og entusiasme i arbeidet. I blant må vi gjøre noen grep for å fornye og styrke motivasjonen for det vi gjør. Dette ble det riktige for meg, sier Kim Hannisdal.

Hannisdal har etablert seg i kontorfelleskap med Jon Gangdal og Gunnar Angeltveit i sentrum av Oslo, men Hannisdal understreker at de kommer til å jobbe separat.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.