RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AUF-politiker og Utøya-overlevende, Adrian Pracon, sammen med sin forsvarer Bjørn Nærum møtte i Oslo tingrett onsdag.
AUF-politiker og Utøya-overlevende, Adrian Pracon, sammen med sin forsvarer Bjørn Nærum møtte i Oslo tingrett onsdag. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Pracon: - Enig i at jeg skal straffes

Sist oppdatert:
AUF-profilen Adrian Pracon er enig i at han skal straffes for vold. Nå vil han ha videre behandling.

– Jeg synes det er helt riktig at jeg skal straffes for det jeg har gjort, sier Adrian Pracon til TV 2 tirsdag.

Mandag ble AUF-eren dømt til 180 timers samfunnstjeneste for å ha sparket og slått en kvinne og en mann på utestedet London pub i Oslo høsten 2011. En kvinne måtte sy seks sting etter slag mot hodet. Mannen ble sparket mens han lå nede.

Påtalemyndigheten ville ha seks måneders ubetinget fengsel for overfallene, men Oslo tingrett fant altså betydelige formildende omstendigheter.

- Uansett hvilken dom jeg får i morgen vil jeg godta straffen. Det jeg gjorde var galt og kan ikke bortforklares, men jeg håper vi alle tar til oss viktigheten av god hjelp etter ulykker og traumer. Jeg er redd det finnes flere som ble direkte rammet av terroren 22. juli som har det fortsatt for vanskelig, skrev Pracon på sin Facebook-side mandag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere