RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prahl savner stabilitet

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Vikings trener Tom Prahl savner stabilitet og offensiv trøkk. Men spørsmål om klubbens ambisjoner, vil han ikke ha.

ALFHEIM STADION (TV 2 Nettavisen): TROMSØ-VIKING 0-0 :

- Jeg uttaler meg om kampen mot Tromsø og dagen i dag. Jeg er ikke interessert i å diskutere med noen av dere hva som hender i oktober eller til neste år, sa Prahl til pressen etter søndagens målløse oppgjør på Alfheim.

Lever i nuet
Etter at en tredjedel av sesongen er unnagjort, står Viking med ti poeng. Det er mildt sagt i underkant av hva ambisiøse siddiser håpet før sesongstarten, da meritterte Prahl ble hentet inn som trener.

- Jeg lever i nuet, og slår fast at vi var heldige og dyktige som klarte ett poeng mot et hjemmesterkt Tromsø. Vi gjør steg i riktig retning, og gjennomfører en ny god kamp forsvarsmessig. Men vi må forbedre oss vesentlig offensivt om vi skal makte å klatre på tabellen, sier han.

Ungt på benken
Jobb nummer én på kort sikt handler om å skape stabilitet i Viking-laget. Den er bare delvis på plass, ifølge treneren.

- Anthony Basso har gjort en veldig god jobb som keeper de siste kampene, og skaper trygghet bak. Men vi har fortsatt et stykke å gå før vi skaper nok store målsjanser, slår han fast.

- Og Viking med Allan Garde sentralt fremstår sterkere enn om han brukes på kanten?

- Nja, det kan vel hende. Mot Tromsø startet vi med Jone Samuelsen sentralt, men han er ikke helt frisk. Så i pausen satte vi inn Birkir Bjarnasson på kanten og flyttet Allan inn. Det fungerte bra, også fordi Birkir gjorde en solid innsats. Men benken vår er veldig ung, påpeker Prahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere