RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Praktisk, men grusom vintermote

HVA ER VI LEI AV I VINTER? Vel, det er ikke lite! Ugg, boblejakker og sommekjoler brukt som vinterklær er bare noe av det...
HVA ER VI LEI AV I VINTER? Vel, det er ikke lite! Ugg, boblejakker og sommekjoler brukt som vinterklær er bare noe av det... (Scanpix)
Det er noen ting vi dessverre bare må bruke om vinteren. Grufullt eller ei... Se listen her.

(SIDE2): Listen er lang over antrekk vi egentlig gremmes over, men som vi egentlig ikke klarer oss uten på vinterstid. Side2-redaksjonen er litt vintertrøtte og har laget en glad liste over alt vi er lei av å se på oss selv og ikke minst på folk rundt oss.

Si din mening nederst i artikkelen - hva er du lei av?

Vintertøyet
° Thermodressen! Foruten stakkars frosne barnehageansatte, er ikke bobledressen et must om vinteren. Iallefall ikke i byen. Uansett hvor mye du vil. Dessverre.

° Fleece er selvsagt et materiale de fleste kjenner fra deilige turgensere, pannebånd og hals. Med trykk på tur – trenger vi si mer?

° Votter med enorm størrelse som gjør at hendene dine holdes kanonvarme, men ser gigantiske ut.

° Trange luer og pannebånd som setter merker. Ikke nok med forbaska luehår om vinteren, om ikke lua skal sette pannemerker også!

° Sportslue til høye støvletter - det høres feil ut ikke sant? Det ser feil ut også.

Jakkene
° Anorakken: Gamle, slitte og gjerne av den røde varianten brukt som vanlig jakker. Hvis jakken er brukt i skiløypa og blitt svett, trenger man virkelig bruke den som hverdagsplagg?

° Canada Goose-jakkene. Du vet de boblejakkene med store pelskrager, som er svimlende dyre og sikkert sinnssykt varme. Men i fare for å bli tatt for å være den aller verste sossen fra vestkanten, så styr unna.

° Boblejakker og boblekåper brukt til kjoler ser rart ut på vinteren. I det hele tatt fiffige kombinasjoner med sommertøy og vintertøy sammen, som miniskjørt i flortynt stoff til store vintersko og tykke strømper.

° Allværsjakken. Uff, den er selvsagt noe av det mest praktiske som finnes synes mor og far, men hjelp!

FLOTTE TIL SKITUREN: Men ta av deg den svette anorakken når du skal inn igjen til byen...

Ullundertøyet
° BH og trøyer: Det er veldig praktisk med ullundertøy må vi bare innerømme, men Gud. Ull innerst betyr riktignok mindre yttertøy, men det er vel egentlig råd man får fra mora si. Det samme må sies om BH i ull, en skikkelig luring som oppfant det. Kjempepraktisk og veldig sexy...

° Sokker: Gamle, utgåtte ullsokker som bestemor strikket for hundre år siden er jo godt og varmt. Men pent? Vel, kort sagt aldri.

Skoene
° UGG-boots føyer seg inn i rekken av skotøy vi har sett altfor lenge. Ok, de kanskje kjempebehagelige, men lenge leve originaliteten sier vi.

° Månestøvlene. Ikke har du vært på månen og du kommer heller aldri til å komme dit. Men barna dine kommer til å le seg i hjel hvis du sparer på dem.

° Snowjoggene har gjort supercomeback denne vinteren, men det betyr absolutt ikke at det er pent. Snarere tvert imot.

° Selskinnsko. Gamle travere som dukker opp hver vinter. Lite politisk korrekt, men sinnssykt varme og med laaang levetid.

° Crocsene er hatet uansett årstid. Praktiske og komfortable er de, men velg iallfall en nøytral farge og for all del ikke dekorer dem!

° Hvite løpejoggesko som brukes til absolutt alt. Sikkert behagelig det altså, men det funker absolutt ikke sammen med store jeans, til skjørtet eller kjolen.

LEI: UGG, snowjoggene og måeskoene. Blæh.

Helt nødvendig, men...
° Refleksbånd man fester rundt armen er jo ikke spesielt pent, selv om det er en sikkerhetsgreie. Gule, lysende «armbånd» er skikkelig usexy, men heller det enn å bli påkjørt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere