*Nettavisen* Nyheter.

Praktisk og trendy

Foto: (Getty Images/Pieces/FriisCompany)

Skaff deg en stor veske i høst.

06.08.10 13:03

(SIDE2): Den store vesken er en velsignelse for alle som vet hvor mye rart man bare MÅ ha med seg hver dag når man forlater huset.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Klassisk
Romslige vesker er perfekt å bruke enten om du er på shopping, skal på jobb eller skal ut å reise. Disse veskene blir en viktig del av trendbildet i høst nå som man kommer tilbake i jobb- eller skolehverdagen etter en lang sommerferie. Her får du plass til blant annet dokumenter, laptop, bøker, matpakker og kosmetikkartikler. En klassisk, sort veske er et «must» i alle garderober da denne kan brukes til absolutt alt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Prikken over i-en
Kjendisene elsker store vesker og bruker de hele tiden i sin hektiske hverdag. I nøytrale og hverdagslige klær er en sort, brun eller hvit veske et sikkert valg. En veske i sterk farge kan bli antrekkets blikkfang hvis du matcher den riktig. Når du velger veske er det viktig å tenke på helheten

Inspirasjon
Dyremønster har vært en hot trend i sommer og dette vil fortsette å være i motebildet utover høsten. Både leopard og sebramønster er et stilsikkert valg. Se bare på hvordan prinsesse Eugenie av York bruker sin store veske i leopardmønster til å sprite opp antrekket som består av en gråblå kjole, sorte sko og sort dressjakke. Slik blir hun både sofistikert og trendy.

LES OGSÅ: Bli trendy i sebramønster

3574

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.