RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Praktisk og trendy

(Getty Images/Pieces/FriisCompany)
Sist oppdatert:
Skaff deg en stor veske i høst.

(SIDE2): Den store vesken er en velsignelse for alle som vet hvor mye rart man bare MÅ ha med seg hver dag når man forlater huset.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Klassisk
Romslige vesker er perfekt å bruke enten om du er på shopping, skal på jobb eller skal ut å reise. Disse veskene blir en viktig del av trendbildet i høst nå som man kommer tilbake i jobb- eller skolehverdagen etter en lang sommerferie. Her får du plass til blant annet dokumenter, laptop, bøker, matpakker og kosmetikkartikler. En klassisk, sort veske er et «must» i alle garderober da denne kan brukes til absolutt alt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Prikken over i-en
Kjendisene elsker store vesker og bruker de hele tiden i sin hektiske hverdag. I nøytrale og hverdagslige klær er en sort, brun eller hvit veske et sikkert valg. En veske i sterk farge kan bli antrekkets blikkfang hvis du matcher den riktig. Når du velger veske er det viktig å tenke på helheten

Inspirasjon
Dyremønster har vært en hot trend i sommer og dette vil fortsette å være i motebildet utover høsten. Både leopard og sebramønster er et stilsikkert valg. Se bare på hvordan prinsesse Eugenie av York bruker sin store veske i leopardmønster til å sprite opp antrekket som består av en gråblå kjole, sorte sko og sort dressjakke. Slik blir hun både sofistikert og trendy.

LES OGSÅ: Bli trendy i sebramønster

3574

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere