RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pravda bak Morten Abel-video

Sist oppdatert:
Til vanlig driver de med reklamefilm, men går ikke av veien for å gjøre noe annet en gang i blant. Nå står Pravda bak en ny video for Morten Abel.

Morten Abel er snart ute med nytt album, og den første smakebiten, The Birmingham Ho, er på høy rotasjon på alle radiostasjoner for tiden. Videoen til låta slippes også i disse dager.

Det er Mikkel Sandemose som har hatt regien på videoen. Sandemose lager til vanlig reklamefilm hos Pravda, men er ikke ukjent med musikkvideo, senest med Bertine Zetlitz' Twisted Little Star.

Sandemose uttaler at det er spennende å jobbe med musikkvideo, selv om rammene er andreledes enn på reklamefilm.

- Det er en annen frihet knyttet til å lage videoer. Morten har laget en låt som er frisk i snittet, med morsomme referanser og mye å jobbe med visuelt, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Ofte kan man prøve ut kreative løsninger som man i sin tur kan ha nytte av i reklamefilm, sier Sandemose.

Produsent for Pravda var Erik Schøien. Fotograf på videoen var Anders Flatland, og etterarbeidet er gjort på Chimney Pot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere