RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Premier League

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Premier League er for mange en 10 måneder lang berg-og-dal-bane, og vi gir deg alt du trenger å vite.

TV2 Nettavisens Premier League-seksjon er et komplett tilbud for deg som følger med på engelsk fotball. Forsiden inneholder som seg hør og bør et knippe av de nyeste sakene. Så hvis du bare er ute etter en kjapp oversikt over hva som har skjedd siden sist du sjekket, er dette et glimrende sted å begynne.

Hvis du derimot er av typen som ønske litt mer kjøtt på beinet, har vi de ulike underseksjonene. Under "Kamper" vil du finne resultater fra de forskjellige kampene og når de resterende feidene skal unnagjøres. Du kan også se info om ditt lag, og velge hvilken måned du er interessert i å se kampdatoer/resultater fra. "Tabell" tilbyr, i tillegg til den vanlige, muligheten til å se hvordan lagene har gjort det henholdsvis borte og hjemme. "Toppscorer" er en kontinuerlig oppdatert liste over hvem som har scoret flest mål, mens "Kort" forteller hvilke spillere dommeren har lagt merke til.

"Spillere" er seksjonen for deg som er ute etter enkeltspilleres statistikk, mens "Straffe" forteller hvem som har scoret hvor mange mål på denne måten. På motsatt side har vi " Straffebom", hvor syndebukkene blir foreviget i statetikkens systemer. " Selvmål" er seksjonens gapestokk, mens "Assist" viser hvilke personer som er mest kompis og lar kameraten score. " Treningskamper" vil si deg hvordan laget ditt har gjort det i oppkjøringen til årets sesong, mens "Overganger" viser hvem som har gått hvor og hvorfra. Sist, men ikke minst, har vi karantene. Her legger vi inn informasjon om hvem som må sitte slukøret på benken eller tribunen.

Her finner du nyhetene

Her finner du tabell, spillerbørs og resultater

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere