Premiere på retrokomedie

«Play That Funky Music White Boy» topper hitlistene, « Charlie's Angels» er «hot» på tv og folk valfarter til kinoene for å se storfilmen «Rocky».

27.04.04 10:00

Vi skal til 70-årene og bli godt kjent med en gjeng ungdommer på rundt 17 år i den amerikanske suksesserien «That '70s Show».

De bor i en liten forstad til Wisconsin og er i grenseland mellom å være barn og voksne. For Eric Forman (Topher Grace) og vennene hans er dette en vanskelig, men også en deilig tid. De skriker etter friheten til å gjøre som de selv vil, samtidig med at de nyter forelskelser, vennskap, spenning og gleder 70-åras ungdomstid bringer med seg.

Glad for glis

I tirsdagens episode av «That '70s Show» er Eric og vennene hans som vanlig samlet i kjellerstuen hjemme hos ham. I etasjen over har foreldrene fest, og Eric sniker seg opp for å se om han kan luske til seg et par øl.

På veien overhører han faren som sier han skal kvitte seg med Vista Cruiseren. Eric tilbyr seg straks å overta den gamle bilen, og forteller ivrig vennene om den mulige nyervervelsen.

Om få dager skal vennegjengen på konsert et godt stykke unna. Da hadde det passet godt med egen doning. Ellers må de gjøre noe de absolutt ikke vil, for å komme seg dit.

På TV 2 tirsdag 27. april 2004 kl. 17.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag