RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Premiereklare TVNorge-japper

(TVNORGE)
Sist oppdatert:
Premieren på den norske versjonen av «The Apprentice» er like om hjørnet. Toppsjef Inger Ellen Nicolaisen sier det fantes mange gode emner blant deltakerne.

Mandag 7. februar er det premiere på Kandidaten. Serien gikk sin seiersgang i USA i én sesong, før interessen dalte i sesong nummer to.

I sjefsstolen i den amerikanske versjonen satt den amerikanske drømmen selv, Donald Trump. I den norske versjonen er det Inger Ellen Nicolaisen som er toppsjefen. Hun sier at situasjonen var både lærerik og interessant:

- Det var en annerledes erfaring. Jeg er jo i styrerommet til vanlig også, men her var det lyskastere og kameraer. Men det var lærerikt og masse kreativitet, sier Nicolaisen til Side2.

Hun så mange gode emner blant deltakerne som var med i tevlingen om toppjobben med den pene lønningen.

- Det var mange som allerede hadde gjort det bra. Noen av dem hadde høy utdanning mens andre hadde ingen utdanning og masse praksis. Men den var mange gode emner, sier hun.

Blant 1000 søkere til realityserien har kanalen funnet 14 kandidater, hvorav 13 skal sparkes. I serien konkurrerer kvinnelaget mot mennene, og det tapende laget må sende sine tre svakeste kandidater inn på styrerommet til Nicolaisen - som igjen bestemmer hvem av dem som skal sparkes med de nådeløse ordene: «Du har sparken».

- Om det var så tøft å sparke dem vet jeg ikke. Men det var alvorlig nok, både for dem og for meg. Noen ganger var det lett å finne ut hvem som skulle sparkes, andre ganger var det vanskeligere, sier Nicolaisen.

I tillegg til å følge deltakernes strabaser i forretningslivet får vi også et innblikk i intrigene deltakerne imellom. Vinneren får en jobb med en årslønn på en million kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere