RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Presisering rundt Haakonsens rolle

Sist oppdatert:

Søndag ettermiddag ble Vålerenga Fotball og sportsdirektør Truls Haakonsen enige om å avslutte samarbeidet på grunn av uenighet rundt satsningen på elitedelen i klubben.

Haakonsen skal i en overgangsfase arbeide som konsulent for Vålerenga Fotball rundt administrative oppgaver og spillerlogistikk.

- Vi er inne i et overgangsvindu og sesongstarten nærmer seg. Selv om Martin Andresen og administrasjonen overtar Haakonsens oppgaver, så ser vi det som naturlig å bruke Haakonsens kompetanse i denne overgangsfasen, sier leder for sportslig utvalg, Bjørn Viljugrein.

- Andresen har også det samme ansvaret og de samme oppgavene mot det sportslige på a-laget, og for å ivareta dette samtidig som Haakonsen skal få overlevert de oppgavene han hadde som sportsdirektør i Vålerenga Fotball, velger vi nå denne løsningen. Haakonsens konsulentoppdrag gjelder i tre måneder fra dags dato.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere