RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pressemelding fra Vålerenga Fotball

Sist oppdatert:
Vedrørende politietterforskning i saken som handler om avtaler inngått med Stabæk Fotball.

Vålerenga Fotball ønsker velkommen en politietterforskning i saken som handler om avtaler inngått med Stabæk Fotball. Vålerenga Fotball vil gi politiet full støtte i etterforskningen, og vi ser fram til at saken blir gjennomgått av politiet, sier styreleder i Vålerenga Fotball Odd Skarheim.

Vålerenga Fotball har også gitt Påtalenemnda og Doms- og sanksjonsutvalget i NFF den informasjon som er etterspurt i saken, og ser frem til den muntlige forhandling i Doms- og sanksjonsutvalget som man har bedt om og som vil være nødvendig for å få belyst saken godt nok.

Vålerenga Fotball innser at klubben dessverre ikke har behandlet denne saken med den nødvendige grundighet og kvalitet, og inntar en svært ydmyk holdning til at klubben på den måten har bidratt til å påføre andre i fotballverdenen ulempe, og beklager belastningen vi har påført våre egne medlemmer, tilhengere og samarbeidspartnere.

Vi ber om forståelse for at vi ikke vil omtale saken konkret av hensyn til respekt for den pågående prosess i idrettens egne organer og i forbindelse med den annonserte politietterforskning. Vi har vært og vil være, fullstendig åpne i forhold til både NFF og Politiet, og så får de konkrete detaljer om saken komme til offentligheten etter at NFF og/eller Politiet har fattet sine beslutninger. Da vil vi stå til disposisjon for å svare på alle spørsmål, men ikke før.

Uavhengig av saksgangen i NFF og nå Politiets etterforskning, har Vålerenga Fotball startet gjennomgang av klubbens retningslinjer for kontrakter vedrørende spillere. Vålerenga fotball vil innføre nye og skjerpede retningslinjer som skal følges ved framtidige avtaleinngåelser, sier Odd Skarheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere