Gå til sidens hovedinnhold

Pressen kastet ut fra journalist-sak

Saken mellom bladet Næringslivet og forretningsmannen Knut Møller-Lien gikk for lukkede dører, da den kom opp i retten går ettermiddag.

Forretningsmannen Knut Møller-Lien ønsker å få en artikkel i tidsskriftet Næringslivet i Telemark stoppet, fordi han mener den kan skade hans forretningsvirksomhet.

I går kom saken opp i Skien- og Porsgrunns tingrett og redaktør i tidsskriftet, Kent Steinhaug, møtte opp med Norsk Journalistlags advokat Ketil Heyerdahl. Saksøker, som ønsker en midlertidig forføyning, for å få stoppet saken, møtte ifølge Steinhaug opp uten advokat. Men saken forløp ikke slik Steinhaug hadde forventet.

- Knut Møller-Lien krevde at saken skulle bli ført for lukkede dører, så pressen ble kastet ut, sier han til Propaganda.

- Han mente det kunne komme frem ting som ville være skadelig for hans forretninger, sier Steinhaug videre.

Næringslivet er et tidskrift som kommer ut til bedrifter i Vestfold og Telemark. Redaktør Kent Steinhaug (bildet) har i lengre tid jobbet med en artikkel om forretningsmannen Knut Møller-Liens forskjellige roller i næringslivet i Telemark. Blant annet ser han på den anstrengte økonomien til utestedet Coco`s, som skal være på randen av konkurs. Det var den artikkelen Knut Møller-Lien ønsket stoppet.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene