RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pressen kastet ut fra journalist-sak

Sist oppdatert:
Saken mellom bladet Næringslivet og forretningsmannen Knut Møller-Lien gikk for lukkede dører, da den kom opp i retten går ettermiddag.

Forretningsmannen Knut Møller-Lien ønsker å få en artikkel i tidsskriftet Næringslivet i Telemark stoppet, fordi han mener den kan skade hans forretningsvirksomhet.

I går kom saken opp i Skien- og Porsgrunns tingrett og redaktør i tidsskriftet, Kent Steinhaug, møtte opp med Norsk Journalistlags advokat Ketil Heyerdahl. Saksøker, som ønsker en midlertidig forføyning, for å få stoppet saken, møtte ifølge Steinhaug opp uten advokat. Men saken forløp ikke slik Steinhaug hadde forventet.

- Knut Møller-Lien krevde at saken skulle bli ført for lukkede dører, så pressen ble kastet ut, sier han til Propaganda.

- Han mente det kunne komme frem ting som ville være skadelig for hans forretninger, sier Steinhaug videre.

Næringslivet er et tidskrift som kommer ut til bedrifter i Vestfold og Telemark. Redaktør Kent Steinhaug (bildet) har i lengre tid jobbet med en artikkel om forretningsmannen Knut Møller-Liens forskjellige roller i næringslivet i Telemark. Blant annet ser han på den anstrengte økonomien til utestedet Coco`s, som skal være på randen av konkurs. Det var den artikkelen Knut Møller-Lien ønsket stoppet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere