Prestasjonsangst blant norske menn

Etter hvert som norske jenter har blitt mer frimodige i senga har stadig flere norske menn utviklet prestasjonsangst og ereksjonsproblemer.

09.09.03 09:30

I går kom det frem at kyss, kos, klem og kjærtegn faktisk er viktigere for menn enn for kvinner. Det viste seg også at samleiet var viktigere for kvinner enn for menn.

Salget av potensmidler øker
Sosiolog Willy Pedersen opplyste i en rapport publisert i fagtidsskriftet Acta Sociologica at jentene debuterer først, får kjæreste tidligere og blir samboere før sine jevnaldrende menn.

Ikke alle menn takler det faktum at likestillingen nå har nådd senga. Det siste året har norske menn handlet potensmidler for hele 91 millioner kroner, og bruken bare øker. Viagra er det mest solgte potensmiddelet, og står for over piller av de 945000 dosene som er solgt, skriver Dagbladet.

Snakk med kameratene
Sexolog Gro Isachsen tror mange menn er så opptatt av å prestere i senga at de kjøper seg sexhjelpemidler for å være sikre. Sexolog Kjell-Olav Svendsen har følgende råd til menn som føler seg usikre;

- Blottstill deg. Si at du er usikker, selv om du er voksen mann kan du si at du er anspent. Og snakk med kameratene. Det vitner om trygghet hvis du ber om råd. Kanskje kan en dose selvinnsikt gjøre at du slipper å betale dyrt for doser med potensmiddel.

Les også:
Damene sjefer i sengen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag