Gå til sidens hovedinnhold

Presterer bra nok

I Kongshavnrevyen 2015 har de et unikt samspill, en god tilstedeværelse og innlevelse, men det mangler gode sluttpoeng flere steder. Totalt sett er det en småfestlig revy med flere godbiter innimellom.

Karakter: 4

EKEBERGÅSEN: De skal ikke bare prestere på skolen. Kongshavnelevene må også vise hva de duger til i årets skolerevy Studer! Prester! Regjer!

Se utdrag fra revyen her:

Og presset på dagens ungdom er stort. De skal ikke bare skaffe gode karakterer. De skal ha den perfekte sommerkroppen, ha et spennende liv de kan vise fram i sosiale medier og få de beste jobbene – de er «Generasjon Prestasjon». En deppa generasjon, hvor ingenting er bra nok og alt kan bli bedre om de presterer enda litt mere.

SE STOR BILDESERIE FRA KONGSHAVNREVYEN 2015 HER!

God sangstemme

Det er en litt tam start, men heldigvis tar det seg opp, som det ofte gjør på premieredager. Og flere steder, som i avslutningsnummeret, sitter det hele spikret med både sang, koreografi og tekst

Det er noen virkelig fine stemmer blant gjengen og spesielt må nevnes Tessa Odden, som flere ganger imponerer med sangen sin. Mikael Brandt har også en fin røst, som kommer godt fram i nummeret om DJen, hvor også resten av gruppa synger bra.

De to er også gode skuespillere. Mikael som blant annet sosial medierådgiver, kontorrotte og deltager i Paradise Hotel Jr. Her får også Tessa oss til å glise av parodien på Triana Iglesias. Hennes utgave av hippimor og facebook fikk oss også til å flire.

LES OGSÅ: Lambertseterrevyen 2015 - Vi stempler en femmer!

Anmeldelsen fortsetter under bildet

Kongshavnrevyen 2015

FESTLIG: Ingvild Aas er festlig i mange roller, blant annet som som popup-bord (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

God timing

Mikael og Omar Sebastian John viser oss en imponerende timing i jobbintervjuet. Det er en svært vanskelig oppgave de har med å være synkrone med fortellingen over høyttaleren og de utfører den med glans. Omar er også svært festlig som internettannonse.

Sommerkroppen

I numrene om sommerkroppen, drikkeleken og hytteturen synes vi Sara Camilla Martinsen er skikkelig god, men god er hun også jevnt over det hele i revyen, noe hun også var i fjor. Hun synger også bra i sommerkroppen-nummeret.

LES OGSÅ: Tuller med merkelapper

Troverdige karakterer

Ingvild Aas må også nevnes spesielt. Uansett hva slags rolle hun spiller er hun god og leverer troverdige karakterer, om det er sinna gammel dame, dateødelegger, Paradise Jr-deltager med en and i magen eller popup-bord.

Godt samspill

Samspillet i gjengen på Kongshavn imponerer kanskje mest, særlig i snapchat-nummeret, hvor gjengen gir alt for å lage snapvideo for å imponere venner. Her får vi også se at Marthe Norwie kan det med å slippe seg helt løs.

LES OGSÅ: Fabelaktig, FageBerg!

Syngende band

Det er litt mikrofonproblemer her og der, men det rettes fort opp. I bandgjengen er det skikkelig trøkk hele veien og det svinger så man blir skikkelig glad av å høre på dem. Og jammen meg slår de til og synger innimellom også!

LES OGSÅ: Overkjørt av bussen

Anmeldelsen fortsetter under bildet

Kongshavnrevyen 2015

SANG: Mikael Brandt har en fin røst. I nummeret om klassefesten synger også resten av gruppa bra.

(Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

Savner totalpakka

I de aller fleste numrene er det elementer som både er festlige og svært underholdende. Som i sketsjen om den sosiale medierådgiveren, hvor privatpersoner kan kjøpe seg følgere, innslaget om å studere hjemme med forstyrrelser fra både facebook og nettaviser og hippiforeldrene.

Likevel savner vi totalpakka, for mange steder blir sluttpoengene litt for tamme. Terningen ligger og vipper her og der, men det gjør at den lander på en solid firer.

SE STOR BILDESERIE FRA KONGSHAVNREVYEN 2015 HER!

Godt nok

Kongshavnrevyen 2015 presterer altså middels for vår del, men det spiller egentlig ingen rolle. For som de selv synger i avslutningsnummeret er det godt nok om de er fornøyd med det de gjør.

Da trenger de ikke bry seg om kritiske anmeldere med, som leter etter feil og sammenligner dem med byens andre revyoppsetninger. Joda, det kan bli bedre, men det de gjør er uansett bra nok!

Kongshavnrevyen 2015

GOD NOK: Skuespillerne i Kongshavnrevyen 2015 presterer godt nok. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

LES OGSÅ: Snart slutt på gratis lokalavis

Reklame

Manchester United-legenden hyller Solskjær og Haaland