Prikkete trend

Foto: (Getty Images)

Polkadotter vil prege vår- og sommermoten.

(SIDE2): Det er mye som tyder på at denne sommerens store blomstertrend vil bli byttet ut med polkadotter til neste år.

Tidløs
Til neste år vil vi finne prikkene på blant annet søte sommerkjoler, topper og skjerf. Flere av de kjente motehusene har på sine visninger vist frem prikkete antrekk. Både bukser, kjoler, topper og skjørt har de søte små polkadottene på plaggene. Ifølge moteekspertene er polkadottene tidløse, lekne og dekorative detaljer.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Bademote
Det er ikke bare på kjolene vi vil finne polkadottene til neste år. Også badetøysmoten vil domineres av de klassiske prikkene. På sin motevisning for vår/sommer-kolleksjonen 2011 viste det glamorøse undertøysmerket Victoria`s Secret at det er prikkene som vil regjere motebildet den kommende sesongen.

LES OGSÅ: Stilikonenes festantrekk

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty Images)

Inspirasjon
Flere kjendiskvinner har allerede blitt forelsket i de søte prikke-detaljene. Bli inspirert av for eksempel flotte Nicole Kidman som bruker sitt prikke-sjal sammen med en stripete skjorte og sort blazer. Modell og skuespiller Dita Von Teese har falt for den klassiske hvite kjolen med sorte prikker. Den amerikanske countryartisten Taylor Swift stråler i sin yndige rød prikke-kjole med en søt beltesløyfe.

LES OGSÅ: Hvem er årets verst kledte?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty Images)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.