Gå til sidens hovedinnhold

Prins Harry: - Det er vanskelig å finne kjærligheten

London (NTB-DPA): Storbritannias prins Harry sier livet som kongelig ikke er noe eventyr - og at det er vanskelig å finne noen å dele det med.

I et intervju med den amerikanske TV-kanalen CBS sier Harry at han og broren, prins William, ofte skulle ønske at de «bare var helt normale».

Den 27 år gamle Harry har akkurat avsluttet et besøk i Jamaica, Belize, Bahamas og Brasil, hvor hans uformelle stil har gitt ham kallenavnet «den klemmende prinsen».

Når han blir spurt om det å være kongelig lever opp til sitt eventyrlige rykte, svarer han: «Nei, ikke i det hele tatt. Slik enhver jente også ville sagt». Prinsen gikk langt i å antyde at det kan være vanskelig å finne den rette jenta, en som er villig til å ta på seg de offisielle pliktene som følger med det å være kongelig.

- De sier liksom, «herregud, han er prins», men nei. Arbeidet som følger med... Jeg mener, se på meg, jeg er 27 år gammel og er ikke akkurat på jakt etter noen som kan fylle rollen, men selvfølgelig, du vet, finne noen som er villige til å gå inn i det, sier han.

Imidlertid påpekte han at statusen utgjør en enorm forskjell i veldedighetsarbeid. (©NTB)

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger