*Nettavisen* Nyheter.

Prinsesse ble forsidepike

MODELL: Prinsesse Eugenie av York pryder forsiden av Tatler som en del av sin 18-årsdags feiring. Mor Sarah Ferguson i bakgrunnen. Foto: (Stella)

Prinsesse Eugenie ble ny på forsiden av et glossy magasin.

14.04.09 10:12

(SIDE2): Prinsesse Eugenies har lenge stått i skyggen av sin eldre søster Beatrice (19). Men nå pryder Eugenie forsiden av et glossy magasin i nydelige designerkjoler. Prinsessene er døtre av Sarah av York (kjent som Fergie) og prins Andrew.

Se bildene her på Daily Mail!

Glamorøs
Eugenie pleide å kle seg identisk med storesøster Beatrice, men ettersom hun har blitt voksen og snart fyller 18 år har hun fått sin egen sans for stil.

Bildene Eugenie stilte opp i aprilutgaven av det britiske bladet Tatler i ført en Audrey Hepburn-aktig stil fra klassikeren «Breakfast At Tiffany's».

Bildene er de første offisielle av henne før hennes attenårsdag og viser uten tvil en glamorøs ung kvinne. Prinsessen digger kjoler fra den britiske high street-kjenden TopShop, men på forsiden av bladet er det er selvsagt design som gjelder. Den lilla satengkjolen hun har på seg på forsiden er fra Ralph Lauren og smykkene fra Bvlgari. Inni bladet har hun kjoler fra Giles Deacon og

Lite skandaler
Eugenie forteller til magasinet at hun og storesøsteren fremdeles krangler som søsken gjør, men at de to er veldig gode venninner. I motsetning til storesøsteren som feiret sin 18-årsdag med et stort maskeradeball på slottet, skal Eugenie feire sin 18-årsdag med en liten samling på Windsor Castle med familie og deretter på nattklubb med venner.

17-åringen holder seg godt under den kongelige radaren og flasher iikke sin kongelig tittel, ei heller har hun florert i den britiske pressen. Eugenie holder seg godt unna skandaler, til forskjell fra hennes søskenbarn prins Harry og prins William. Men det skal være sagt at prinsessen er venninne med festjentene Peaches og Pixie Geldof, så det kan jo hende skandalene bare lar vente på seg...

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.