Prinsesse kan bli årets babe

«Prinsessen og professoren» har ikke vært en seersuksess, men finalisten Nan Kathrine Flaten er populær som aldri før.

24.04.06 09:52

(SIDE2): Nan Kathrine Flaten jobber til daglig som glamourmodell, og ligger an til å bli årets babe på Onlinemagasinet. Ifølge nettstedet er hun av en av deres mest populære modeller.

  • Se bildespesial på sexy Nan lenger ned
  • Side2 tv-guide følger realitykjendisene her

- Å, det var jo morsomt å høre, sier Flaten til Side2.

Karrieren som modell startet for to år siden, og i dag er Flaten med i stallen til Nordique Models og har Michael-R som agent.

- Jeg ble stoppet på Mann-messen og ble spurt om jeg var interessert. Jeg var veldig usikker i starten, men nå synes jeg det er greit og får mange jobber, forteller hun.

Imponerte «professor»

Da den vakre blondinen deltok i «Prinsessen og professoren», ønsket hun ikke å snakke for høyt om yrket sitt. Hun var redd for at det skulle skape forutintatte holdninger, særlig hos jentene. Men det viste seg at det ikke har bydd på problemer, heller ikke overfor mannen som var makkeren hennes i huset heller.

- Nei, Ole Magnus synes det var kjempegøy, forteller hun til Side2.

Big Brother og Dagbladet

Flaten har vært omtalt i media tidligere. I forrige Big Brother var hun en av kvinnene som gjorde gjestebesøk i huset for å sprite opp stemningen. Og i oktober i fjor kjørte Dagbladet et større oppslag på henne og flere av de kjente glamourmodellene og hvor mye de tjener.

- Jeg tror jeg ble kjent for mange gjennom den reportasjen, mener Flaten.

Blåser i seertall

Førstkommende torsdag ser vi henne i finalen til «Prinsessen og professoren». Programmet har ikke hatt så høye seertall som forventet. Torsdag ble det eksempelvis fulgt av drøyt 44.000 seere i snitt.

- I begynnelsen synes jeg kanskje det var litt dumt, men siden har jeg ikke tenkt noe på det. Jeg har møtt utrolig mange kjekke mennesker, og det er en opplevelse jeg ikke ville vært foruten, konkluderer hun til Side2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.