*Nettavisen* Nyheter.

Prinsessen takker Pia (4) for juleposten

Foto: Privat

Det rojale julekort havnet ved en feiltakelse i Pias postkasse.

GRÅKAMMEN: Et feilsendt brev, en samvittighetsfull 4-åring og en svært takknemlig prinsesse. Det blir jo juleeventyr av mindre.

Les saken på dittoslo.no her

Det var for et par uker siden at familien Næser på Gråkammen fikk et feilsendt julebrev i postkassen. Den egentlige mottakeren var slettes ingen hvem som helst, det var Prinsesse Astrid – søsteren til Kongen.

Feilsendt prinsessepost

Prinsessen er naboen til familien, noe som naturlig nok er stort i seg selv for datteren i huset, Pia (4).

- Vi møter henne i gata. Hun er ute og lufter hunden hver morgen. Så vi sier hei når vi møtes. Pia synes det er rart at prinsessen ikke har krone på hodet, sa mamma Anne Cathrine Næser til fvn.no, som først fortalte om det feilsendte julebrevet, og Pias mulige møte med prinsessen.

For da det rojale julekort ved en feiltakelse havnet i Pias postkasse, ja da måtte hun ta grep. Hun synes jo det var for galt at prinsessen og hennes mann, Johan Martin Ferner, ikke skulle få juleposten sin i tide.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

Var ikke hjemme
Dermed bar det opp til familien Ferner for Pia og mamma Anne Cathrine Næser, med julebrevet til prinsessen i hånden. Men dessverre ble det ikke noe møte mellom Pia og prinsessen.

- Prinsessen var ikke hjemme, men hun har fått julekort fra Pia sammen med brevet, forteller mamma Anne Cathrine.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

Takknemlig prinsesse
Og selv om det ikke ble noe møte denne gangen, var gleden stor hjemme hos familien Næser, da det få dager senere dumpet nok et prinsessebrev ned i postkassen – denne gangen til riktig adressat.

For prinsessen var naturlig nok svært takknemlig for at Pia reddet juleposten hennes, og svarte med å sende ekte prinsessepost til sin unge nabo.

«Kjære Pia. Tusen takk for at du sørget for at juleposten vår kom riktig frem», skriver prinsesse Astrid.

- Svar kom raskt tilbake. En stolt jente i huset som har mottatt julekort fra en ekte prinsesse, forteller en fornøyd mamma.

Les flere saker i dittoslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.