*Nettavisen* Nyheter.

Prinsessen tilbake på sirkus

Foto: Pascal Le Segretain (GETTY IMAGES)

Nei, dette er ikke prinsesse Stephanies nyeste flamme.

19.01.06 21:57

(SIDE2): Monacos skandaleprinsesse Stephanie har tidligere hatt forhold til sirkusdirektøren og elefanttreneren Franco Knie - og hun har vært gift med sirkusakrobaten Adans Perez

Derfor følte hun seg som hjemme da hun onsdag åpnet den 30. internasjonale sirkusfestivalen i Monte Carlo.

  • Se bildespesial
    fra sirkusåpningen
    nederst i artikkelen

Etter at broren, Albert, overtok fyrstetronen i lilleputtstaten etter sin far - den svært avholdte fyrst Rainier - har Stephanie forsøkt å opptre med et noe mindre turbulent kjærlighetsliv enn tidligere.

De siste to tiårene har hoffreportere og sladderpresse knapt klart å henge med i svingene i Stephanies heftige bytting av menn.

Og for noen menn det har vært:

Fra livvakter til sirkusartister...
På repertoaret har hun livvakten Daniel Ducruet, som hun giftet seg med i 1995. De gikk fra hverandre da han ble avbildet med en stripper. Ducruet og Stephanie har to barn sammen, Louis og Pauline.

Hennes tredje barn, datteren Camille, fikk hun med en annen livvakt - Jean-Raymond Gottlieb.

Det gikk flere gledens sus gjennom flere sladderredaksjoner da hun innledet forholdene til elefanttreneren Franco Knie (som for sikkerhets skyld var gift da han ble sammen med prinsessen) og akrobaten Adans Perez.

Mindre sensasjonelt ble det ikke da Stephanie flyttet inn i campingvognen til sin kjære akrobat.

...og fra keeperhelt til bartender
Innimellom har redaksjonene rukket å registrere heftig flørt en alpintrener og med den franske keeperhelten Fabian Bartez.

Sist ut i rekken av menn var den 13 år yngre bartenderen Mathieu Snaet, som Stephanie forlovet seg med. Han dumpet henne og brøt forlovelsen midt i siste års julefeiring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag