RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prisavslag: 4 millioner

Foto: Meglerhuset Mortensen
Sist oppdatert:
Våren 2007 ble giganteiendommen utenfor Bergen lagt ut for salg med en prisantydning på 12 millioner kroner. Nå går den på billigsalg.

(iBergen.no) 8. januar i år omtalte iBergen.no øya Moldtveitholmen, beliggende mellom vestsiden av Bjorøy og Sotralandet, som var til salgs med en prisantydning på 12 millioner kroner.

Budløs
Etter syv måneder uten et eneste bud på den 15 mål store øya bestemte eier seg for å beholde den selv i januar i år.

Les mer:Her kan du sole deg i fred.

- Å si at det har vært stor interesse ville vært å lyve, sa eiendomsmegler Erik Mortensen i Meglerhuset Mortensen til iBergen.no i januar.

- Skal selges
Nå skal øya selges på nytt og denne gang med et prisavslag på hele 4 millioner kroner. Det betyr at du kan sikre deg din egen øy til sommeren for «bare» 8 millioner kroner.

- Nå skal den selges, og det til en mer realistisk markedspris, sier Mortensen som la ut øya for salg på nytt torsdag denne uken.

Hovedhytten på eiendommen er 131 kvadratmeter stor og har åtte soverom med 14 senger i, mens gjestehuset har to soverom. Moldtveitholmen har også egen kai, naust og egen sandstrand.

118

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere