Gå til sidens hovedinnhold

Prisen klar for ny «GTA»

Gamestop avslører prisen på «Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned»

(Spillmagasinet): Nettbutikken til spillkjeden Gamestop har lagt ut tilleggspakken til «Grand Theft Auto IV», kalt «The Lost and Damned», for 20 dollar. Med dagens valutakurs blir det rundt 140 kroner.

Mer fra SPILLMAGASINET:
- Ny historie i «GTA IV»
- Mer redd GTA enn porno
- I harnisk over "dopspillet" GTA

«The Lost and Damned» slippes kun til Xbox 360, og er den første av to ekstra kapitler i historien fra Liberty City hvor hovedspillet «Grand Theft Auto IV» foregår. Pakken fra Gamestop inneholder ikke noen disk, men en plakat fra spillet og en kode som lar deg laste ned spillet fra Xbox Live.

Hvor mye det vil koste å kjøpe spillet direkte fra Xbox Live er ennå ikke annonsert, men vi regner med omtrent den samme prisen - også for norske abonnenter.

I «Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned» tar du over en ny figur i spillet, bikeren Johnny Klebitz fra motorsykkelgjengen The Lost.

- Johnny er en veldig annerledes figur enn Niko Bellic, med en helt annen bakgrunn. Jeg kan ikke gå for langt inn i detaljene i historien fordi vi ikke vil avsløre for mye av handlingen før spillet slippes, men jeg kan si at historien vil vise deg en annen side av Liberty City, sier visepresident Dan Houser i Rockstar Games i et intervju med USA Today.

Les mer om spillet på detaljsiden for «Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned».

1210

Les flere spillsaker på www.spillmagasinet.no.

Reklame

Her kan du levere Lotto