RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prisrekord for OBOS-bolig

Sist oppdatert:
Det er satt ny prisrekord for videresalg av en OBOS-bolig.
Det er OBOS eget eiendomsmeglerhus OBOS-megleren som nå har satt ny rekord i pris på en brukt OBOS-bolig. Rekorden gjelder et rekkehus på øvre Sogn i Oslo, som er solgt for 6,025 millioner kroner.

Dermed knuste OBOS-megleren sin egen rekord, satt da en leilighet i Casinetto borettslag ble solgt for 5,4 millioner kroner tidligere i år.

- Boligen var på 170 kvadratmeter fordelt over tre plan og hadde en flott intern beliggenhet. Hele 15 interessenter med ansiennitet eller konkrete bud var på banen. Taksten var på 4,8 millioner kroner, mens det siste budet endte på 6,025 millioner, sier megler Fred Lippens ved OBOS-megleren Hammersborg i en kommentar.

- Vi oppnår jevnt og trutt gode priser. Det er selvsagt viktig for oss at OBOS-megleren har de beste resultatene å vise til når det gjelder salg av OBOS-boliger, så den nye rekorden er gledelig og sier samtidig mye om den fantastiske utviklingen i boligmarkedet, sier daglig leder Jon Haugen i OBOS-megleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere