RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Poppe, Cornelius (Scanpix)

Private MMS på avveie

Sist oppdatert:
Mobiltabbe på Stortinget førte til at de private MMS-bildene til Mette Hanekamhaug (Frp) havnet hos en politisk motstander.

Hanekamhaug leverte inn sin tilsynelatende ødelagte mobiltelefon på Stortinget, og slettet derfor ikke MMS-bildene og tekstmeldingene som lå på telefonen.

Frp-representanten ble derfor overrasket da Høyre-representanten André Oktay Dahl fant hennes private bilder, da han fikk ny telefon like før påske.

- Jeg synes det er skremmende at dette skjer. Man skal kunne forvente bedre sikkerhet for landets nasjonalforsamling, sier Mette Hanekamhaug til VG.

De siste to årene har det skjedd minst fire ganger at stortingsrepresentanter har opplevd at telefoner de leverer til reparasjon, gis ut igjen til andre uten at bilder, tekstmeldinger og kontakter er slettet. Dette har skjedd selv om administrasjonen på Stortinget ble kjent med problemet allerede i 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere