*Nettavisen* Nyheter.

Private puppebilder senket miss

En skjønnhetsdronning skal ikke kysse andre kvinner og vise brystene på fest. Det har Katie Rees (22) nå fått erfare.

22.12.06 17:09

(SIDE2): I går skrev Side2 om en kanadisk avis som trykket svært saftige bilder av Nevadas kandidat til Miss USA 2007, Katie Rees. Bildene viser blant annet Miss Nevada som viser frem brystene, kysser andre jenter og simulerer oralsex.

Les hele saken

Fikk sparken
Bildene spredte seg raskt på nettet, og i går kveld ble hun fratatt missetittelen skriver Aftonbladet.

- Katie Rees har blitt fratatt sine oppgaver som Miss Nevada 2007, sier president for Miss Universe-organisasjonen, Paula M Shugart.

Gamle bilder
Helen Salas overtar nå rollen som Miss Nevada. Informasjon om henne er allerede lagt ut på Miss Nevadas offisielle hjemmeside.

Advokaten til Rees hevder at bildene er fem og gamle.

- Katie Rees vil at alle skal vite at hun var 17 år og hadde et øyeblikk med dårlig dømmekraft. Hendelsen er ikke representativ for den personen hun er, sier Mario Torres til tv-programmet Extra.

Flere fylleskandaler
Missene får stor oppmerksomhet i USA om dagen. Nylig fikk Miss USA, Tara Connor (21), beholde tittelen til tross for flere fylleskandaler.

Det gikk så langt at eieren av konkurransen, den mer kjente Donald Trump, avholdt en pressekonferanse der han erklærte at Conner fikk beholde kronen, men at han sendte henne på rusklinikk.

SIDE2TV: Trump sender miss til avrusning

Dette resulterte igjen i debatt rundt Trump. Talkshowverten Rosie O'Donnell mener at en mann som har vært utro to ganger ikke bør være et moralsk kompass for Miss USA.

Les hele saken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.