RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Private øyer på billigsalg

Sist oppdatert:
Det er gode tider for deg som alltid har drømt om ditt eget lille kongerike.

(LXUS.no) Gjør tanken på Richard Branson i badebuksen på hans private Necker Island deg grønn av misunnelse? Da kan du glede deg over at det i disse dager er fullt mulig å sikre seg en privat øy for en forholdsvis rimelig penge.

LES OGSÅ:
Karibiens nye rikmannsparadis
Het natt hos Saddam?
Her er golf ekstremsport

Utenfor Great Barrier Reef i Australia blir en rekke private øyer nå tatt i pant som følge av finanskrisen, og tidligere rikinger med dalende økonomi er nå desperate etter å selge. Det betyr gode priser for de som fortsatt har penger på bok.

Kamp om plassene

Ifølge Born Rich har eiendomsmeglerne hos Coldwell Banker’s Capricorn Coast ni vakre øyer til salgs, og de rimeligste kan bli dine for under syv millioner kroner.

Det er ikke mer enn prisen av en romslig leilighet på Oslos vestkant, og på paradisøyene følger det i tillegg med et luksuriøst herskapshus.

Skal du slå på stortromma og kjøpe den flotteste av dem alle, må du imidlertid ut med nesten 460 millioner kroner.

De mer overdådige øyene kan dessuten lokke med femstjerners boligkomplekser, private havner og nok plass til å bygge en liten flyplass på. Ikke overraskende er det allerede stor interesse for de attraktive salgsobjektene for de som ennå ikke har merket effektene av den turbulente verdensøkonomien.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere