RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ProaSafe dekker opp Regalia

Sist oppdatert:
ProSafe har nå fått på plass en intensjonsavtale for service og brønnintervensjonsriggen MSV Regalia. Det øker kontraktsdekningen til 80 prosent for riggen neste år
Intensjonsavtalen er gjort med et ledende oljeselskap i Vest-Afrika, og gjelder et DP (dynamisk posisjonering) oppkoblings- /konstruksjonsstøtte oppdrag.

Kontrakten har en estimert varighet på seks måneder, og total kontraktsverdi er på 17 millioner dollar mobilisering og demobilisering. Omkring 14 millioner dollar er tilknyttet timecharterperioden.

Riggen vil gå fra Bergen i begynnelsen av desember, og skal returnere i midten av juni for å påbegynne en kontrakt for Statoil på Troll 1. juli.

MSV Regalia er nå sikret kontrakter for totalt ca. 295 dager i 2004. Dette representerer en utnyttelsesgrad på 80 prosent. I tillegg har Statoil en opsjon på 60 dager i forbindelse med Troll-kontrakten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere