RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Problemer for Golar og Marathon

Sist oppdatert:
Energikonsernet Marathon og Golar LNG skal nå ha møtt problemer med sitt LNG-prosjekt i Mexico
Relaterte aksjer:
Golar ser fire-fem kjøpsmuligheter
Planlegger fire LNG-terminaler i USA

Lloyd's List melder ifølge TDN Finans i dag at de skal ha fått beskjed om å redesigne importterminalen for flytende naturgass som de to selskapene planlegger å bygge sammen med meksikanske GGS på nordvest kysten av Mexico.

Dette er i tråd med rykter som har gått i markedet de siste ukene, hvor det har vært snakk om konflikter i forhold til befolkning i området.

- Det bude ikke være en overraskelse lenger at det går trått for Golar og Marathon i Mexico, sier en analytiker til iMarkedet i ettermiddag

Dette er ifølge Lloyd's List også bakgrunnen for at de må endre på planene, i tillegg til at det kan bli for mange mottak. Det foreligger i dag fire prosjekter som konkurrerer om å få bygge en importterminal.

Golar har tidligere i høst sagt at håpet på en rask avklaring, men at det er en vanskelig politisk prosess. Marathon har allerede sagt at en eventuell oppstart kan bli forsinket i forhold til opprinnelige planer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere