*Nettavisen* Nyheter.

Problemer med å fylle fritiden?

Kjeder du deg? Vet du ikke hva du skal finne på? Da anbefaler vi deg å delta på en av Side2s mange konkurranser.

(SIDE2): Side2 sine konkurransesider er under stadig utvikling. Det legges ut nye konkurranser hver uke og premiene varierer fra DVD-filmer til Idol-billetter.

Nytt denne uken er blant annet kinobilletter og effekter fra filmene «Geisha» og «Gymnaslærer Pedersen».

Konsert og Idol

Du kan også stikke avgårde med to billetter til Mew-konserten på Rockefeller i Oslo den 21. mars.

Vi har Idol-billetter til alle finalerundene, og kommer om kort tid til å legge ut en konkurranse hvor noen heldige vinnere stikker avgårde med billetter til selve Idol-finalen i Oslo Spektrum den 19. mai.

Brettspill for alle

Det er vinterferietid og påsken er ikke så altfor langt unna. Hva passer da bedre enn å vinne seg noen kule brettspill ?

Vi har fem forskjellige brettspill du kan vinne og her er det noe for en hver smak. Reisespillet «Airport», aksjespillet «Smarte Penger» eller spillet for vin-interesserte, «Vinens Verden» er noe av det du kan vinne.

Vi har også en valgfri storbyreise som er inne i sine siste dager - så her må du være kjapp om du vil delta.

DVD-er

I tillegg har vi en rekke DVD-er å dele ut. Kanskje du vil vinne «Min date med Drew Barrymore» , «Cinderella Man» eller den norske actionfilmen «Izzat» ?

Det finnes også flere konkurranser på Side2 sine konkurransesider. Og følg med - det kommer mange flere konkurranser med kule premier i ukene og månedene fremover.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag