RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Procter & Gamble med positivt resultatvarsel

Sist oppdatert:
Det store amerikanske konsumvareprodusenten Procter & Gamble har sendt ut et positivt resultatvarsel etter børs i USA onsdag. Selskapet ser sterkere enn ventet organisk vekst
Procter & Gamble opplyser i en pressemelding sendt ut etter at børsene stengte i USA i går at de har opplevd en spesielt sterk utvikling i nye markeder samt for konsernets helseprodukter. Det gjelder spesielt produkter benyttet i forbindelse med forkjølelses- og influensasesongen i Nord-Amerika.

P&G estimerer at de hadde en volumvekst frem til nyttår på 9 prosent, mens de tidligere hadde guidet på en vekst mellom 7 og 8 prosent. Tallene gjelder konsernets organiske vekst.

Selskapet sier også at de regner med å havne 2 til 4 cent over konsensus blant analytikerne, som ifølge Thomson First Call ligger på 1,26 dollar pr. aksje for selskapet andre kvartal. Selskapet har avvikende regnskapsår, og andre kvartal ble avsluttet 31. desember.

P&G er et av de 30 selskapene som inngår i Dow Jones Industrial Average. Aksjen steg 1,4 prosent i etterbørshandel i USA som følge av meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere