RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Profesjonell Alex Valencia

Sist oppdatert:
Alex Valencia fokuserte på å ikke gjøre kampen mot Brann personlig i sin retur til Brann Stadion.

Bergenser og tidligere Brann-spiller Valencia vendte tilbake til Bergen med Start for første gang siden overgangen, for å spille eliteseriekamp mot Brann.

Før kampen fokuserte han på å ikke gjøre kampen mot Brann og Mons Ivar Mjelde personlig.

- Det var viktig for meg å tenke på lagets beste. Vi kom her for å vinne. Da må fokus være på rett sted. Det er ikke mulig å vinne en kamp alene, så jeg var ikke ute etter å vise meg ekstra frem. I forkant fokuserte jeg på det som skulle skje på banen og ikke gjøre kampen personlig, sier Valencia til ibergen.no

Valencia bærer ikke noe nag til Mons Ivar Mjelde som ikke ga ham tillit i Brann, og føler han har fått vist hva han er god for.

- Jeg har fått vist hva jeg er god for etter at jeg forlot Bergen. Jeg har ikke noe imot Brann eller Brann-treneren, fastslår Valencia.

0-1-tap til tross, Valencia fikk i hvert fall ett høydepunkt med seg fra Bergen.

- Fansen her er utrolig. Skikkelig fint å bli mottatt med jubel når de leste opp navnet mitt på lagoppstillingen, sier Valencia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere