RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Profesjonelle skatere til Oslo

Sist oppdatert:
Etter å ha jobbet en lang uke i motbakke har ting snudd seg for Norges første profesjonelle skatekonkurranse.

(YEYE)/TACKY: I tiden etter beskjeden om Quartfestivalens avlysning har initiativtakerne bak Quart Games jobbet på spreng for å få til et alternativ for Norges første profesjonelle skatekonkurranse. Økonomi, location og samarbeidspartnere er på plass. Skatekonkurransen har fått navnet Oslo Games og har med seg flere gode nyheter.

Les også
Historiske skatere til Quart
Nytt skatebeite
Egen skatefestival under Quart

Økonomien på plass
Etter en meget positiv dialog med byrådsleder Erling Lae har initiativtakerne bak Quart Games og Oslo kommune kommet fram til en løsning med at Norges første profesjonelle skatekonkurranse arrangeres i Oslo. Den økonomiske rammen er på plass takket være Oslo Byråd, Sparebankstiftelsen, DNB NOR, Nokia, Humac, og Bergesen Allmennyttige Stiftelse. Dette sikrer at Norge og Oslo får mye positiv oppmerksomhet, både nasjonalt og internasjonalt, samt at deltakerne og publikum får en helt rå storbyopplevelse i sommervarmen.

- Erling Lae og Byrådet i Oslo har vist en enorm fleksibilitet og handlekraft i sin håndtering av Quart Games overflytting til Oslo. På en dags varsel stilte de opp og ga sin støtte til prosjektet. Vi er utrolig takknemlige for at våre samarbeidspartnere har stilt opp og sett hvor viktig dette er for Norge, Oslo og skating generelt, forteller William Jobling i Oslo Games.

To dager skating
Konkurransen går over to dager - fredag 4. og lørdag 5. juli. Dette pakker den spektakulære konkurransen inn i et tettere program enn tidligere og åpner for en skatekonkurranse enda flere har muligheten til å få med seg.

Ny musikkfestival samme helg
Parallellt med Oslo Games, arrangeres en ny musikkfestival for første gang i hovedstaden. Festivalen har fått navnet Oslo Live og inneholder blant annet flere av bandene som skulle opptrådt på Quartfestivalen. Blant disse kan artister som Justice og Dizzee Rascal nevnes. Den nye festivalen kjører konserter på Kontraskjæret og diverse klubber i Oslo. Festivalen gir Oslo Games en kraftig merverdi, både for publikum og deltakere i konkurransen.

Alt er klart for Oslo Games 4. og 5. juli med store annonserte kjørere og gateinspirerte spots.
Følg videre med på linkene under for løpende info:

www.oslogames.no
www.tacky.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere