RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Profilert regipar til Motion Blur

Sist oppdatert:
To av Skandinavias mest profilerte reklameregissører går fra Moland Film Company til Motion Blur.

Norges mest profilerte filmregissører, Harald Zwart og Hans Petter Moland, konkurrerer ikke bare om kinopublikums gunst. De konkurrerer også om å få de beste annonsørene til å skyte sine reklamefilmer på deres respektive produksjonsselskap, og de beste reklamefilmregissørene.

Nå har Harald Zwarts Motion Blur kapret Sune Maroni og Nic Osborne, som de siste årene har vært et av Skandinavias mest profilerte regipar. Motion Blur teller dermed ti regissører, kun ett år etter oppstarten.

- I den senere tid har Motion Blur sett mange og gode ideer hvor noen har gått vår vei. Men vi ønsker å øke kapasiteten slik at vi kan favne over et bredere spekter av ideer. Vi har lenge sette etter et regitalent som kunne gi oss den bredden vi ønsker og som komplimenterer de andre regissørene våre, sier Espen Horn i Motion Blur.

Sune Maroni og Nic Osborne har gjort reklamefilmer for flere av de største skandinaviske og europeiske annonsørene, som Heineken, Orange, Telenor, Cubus og VG.

De har vunnet flere priser for sitt arbeid og er etablert med representasjon gjennom hele Europa og Asia.

- At vi fikk to på kjøpet kan ikke anses som noe annet enn et kupp. Det siste halve året har bedriften produsert flere filmer enn i hele fjor men ønsker ikke å bli et volumbasert selskap, sier Horn, men om det kommer flere regissører på en stund, er ikke sikkert.

- Vi har ingen ambisjoner om å vokse for størrelsens skyld. Til syvende og sist er vi ikke annet enn en service institusjon som ønsker å gjøre kundene til dags, sier Espen Horn.

Motion Blur har nå flere av Norges mest profilerte reklamefilmregissører i stallen. I tillegg til Harald Zwart, representerer de Roenberg, Stefan Treschow, Arni & Kinski, Stefan Faldbakken, Andreas Rønning, Harald Fossen og Bjørn Nagell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere