RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Programleder blir «heksedoktor»

Sist oppdatert:
Mess tv-programleder Patrick Strøm kan mer enn å underholde på tv-skjermen. Nå starter han som healer.

(SIDE2): Patrick startet sin tv-karriere som deltaker i Big Brother 2005. Etter oppholdet i huset fikk han jobb som programleder på Mess tv på Norge, nå satser han på en karriere som healer.

Begynte som 17-åring
Nordstrandsgutten fant ut om sine healerevner da han var 17 år, men det tok tid før han visste hva det egentlig var med ham og i hvilken grad han kunne påvirke andre. Derfor valgte han å holde det innad i familien i syv år.

- Da jeg var 17 år var jeg i et fast forhold. Kjæresten min hadde mye migrene. Det begynte med at jeg satt og holdt på hodet hennes, og etter hvert gikk smertene over.Tilslutt ble det en greie at jeg holdt på de stedene hun hadde vondt, så ble det mye bedre.

Patrick oppsøkte en healer, noe som gjorde at han lærte flere ting som han bruker på familien.

Det er jo ofte en sammenheng mellom healing og klarsynhet. Er du klarsynt også?

- Jeg har jo fått vite at jo mer man healer, jo mer klarsynt blir man, men jeg vet ikke helt om jeg er klar for det, forteller han.

«Heksedoktor»
Flere påstår at de som driver med healing er en salgs form for heksedoktor. Hva mener du om det?

- Akkurat det har jeg ikke noe forhold til. Dette har ikke noe med tro å gjøre. Jeg har prøvd dette på mange som ikke tror også. For eksempel pappa. Han var skeptisk da jeg ringte og fortalte om evnene mine. Men da han en dag fikk kink i nakken kom jeg på besøk til han og tok en behandling på han. Etter en stund reiste han seg opp og merket ingen ting til smertene, etter det har han ikke sagt noe.

Hva synes vennene dine om dette?

- Noen synes det er spennende, andre er veldig skeptiske i hvert fall inntil de har prøvd det.

Patrick mener det helt klart er forskjell på gutter og jenters forhold til healing.

- Jenter er nok mer åpen for å prøve ut slike alternative ting.

Ikke noen kurs
- Man kan ikke gå på kurs for å bli healer, men man kan derimot gå til en som kan dette og lære seg forskjellige teknikker, sier han.

Hvordan fungerer dette?

- Når man healer behandler man hele mennesket, alle mennesker har et usynlig energinett rundt seg som er med på å påvirke kropp og sjel. I dette energinettet kan det være blokkeringer som igjen har med dine symptomer. Jeg prøver da å åpne disse blokkeringene. Man kan ikke si man har prøvd healing før man har hatt en 3-5 behandlinger. Det er sikkert ikke så mange som har sluttet å gå til kiropratoren siden han ikke fikk deg frisk på første forsøk heller, sier han.

Alikevel finnes det flere som kan være useriøse i bransjen, de bør man definitivt være obs på, advarer Patrick.

- Drar du til en healer som stiller diagnoser og lover helbredelse hadde jeg holdt meg langt unna. Det finnes useriøse i denne bransjen som i mange andre bransjer. Og man trenger ikke kle seg annerledes og se litt rar ut for å være healer, sier han og ler litt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere