RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Propaganda avslører: Jacob er Thomas

Sist oppdatert:
Propagandas oppvakte lesere avslører at ”Jacob” er Thomas Giertsen. Han spillefilmdebuterer som Jacob i ”Kvinnen i mitt liv”.

Fredag fortalte fem personer om sin oppfatning av Jacob i VG.nos toppannonse. Ingen avsender ble offentliggjort. Mandag skrev Propaganda om Kromas annonse med ukjent annonsør som ble kjørt som et stort toppbanner på VG på fredag. I dag kan vi avsløre at annonsøren er filmdistribueringsbyrået SF Norge.

Annonsene er for den romantiske komedien "Kvinnen i mitt liv", med Thomas Giertsen i hovedrollen.

Den latinske kvinnen som vil være Jacobs mamma er Pia Tjelta, som for tiden opplever dundrende suksess i Buddy. "I kvinnen i mitt liv" er hun Jacobs forhenværende spanske kjæreste Maria.

Jacob er en asyladvokat på 30 år, som har klart å styre farlige forpliktelser. Helt inntil han møter kvinnen i sitt liv.

Propaganda har tidligere skrevet at stadig mer av filmbransjens annonsekroner internasjonalt går på nett. SF Norge, som distribuerer filmen, opplyser overfor Propaganda at de bruker Internett-annonsering på alle filmene sine, fordi folk orienterer seg om film på nettet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere